Truffelliefde vanaf 30 januari te zien in de bioscoop

Vanaf 30 januari zal de film Truffelliefde van Jascha de Wilde & Ben Hendriks te zien zijn in de bioscopen.

De ‘zwarte diamant’ is het magische middelpunt van de unieke truffelwereld die wordt bevolkt door zeer uiteenlopende personen. Van stroper en jager tot kweker en chef-kok. Allen hebben dezelfde diepgaande passie voor de zwarte truffel. Voor de één is het een manier om onderdeel te zijn van de natuur, voor de ander een culinaire goudmijn, maar dat het allen in vervoering brengt is duidelijk. Er is sprake van volle overgave en totale toewijding. Ze gaan op de knieën voor de truffel, vaak letterlijk in het veld om de truffel uit te graven en in aanbidding op de kerkbanken.

Schermafbeelding 2020-01-13 om 19.45.12.jpg

De truffel is een mysterie en zoals in de liefde daarom gekoesterd en verafgood. Maar als we niet uitkijken verdwijnt deze bijzondere zwam door opwarming voorgoed uit onze aarde. Zijn we in staat deze amour fou los te laten en alleen te nemen wat de aarde ons geeft? Deze heerlijke film uit de Franse Provence doet niet alleen een beroep op onze visuele zintuigen, maar we kunnen het verrukkelijke aroma bijna ruiken!

Schermafbeelding 2020-01-13 om 19.44.36.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s