Valentijn specials op TV5MONDE

Ter gelegenheid van Valentijnsdag op 14 februari is er morgen 13 februari op TV5 MONDE de romantische film Sweet Valentine te zien om 21.00 uur.

Sweet_valentine_4

Ivan, een onstuimige bandiet, kruist het pad van Sonia, een jonge provinciale vrouw die net in Parijs is aangekomen. Op het eerste gezicht heeft hij een hekel aan haar en is zij helemaal weg van hem. Ze heeft haar keuze gemaakt: deze wrede man zal haar prins op het witte paard zijn, de man van haar leven. Om hem te krijgen heeft ze echter het geduld nodig van een engel of dat van een demon?

Om het romantische gevoel nog een beetje vast te houden kan je op donderdag 20 februari naar de leuke film Ange & Gabrielle kijken met Isabelle Carré en Patrick Bruel om 21:00 uur.

Claire, 17 jaar, is zwanger van Simon die niets van deze baby wil weten. Gabrielle, de moeder van Claire, besluit de vader van Simon om hulp te vragen, maar deze overtuigde vrijgezel en verleider heeft zijn vaderschap nooit geaccepteerd en heeft ook geen enkele intentie om dat te doen… Gabrielle mist echter charme noch vastberadenheid!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: