Gratis kaarten voor het Wijnfestival Amsterdam

In het weekend van 20 t/m 22 maart kan je weer genieten, proosten en dansen op het Amsterdam Wine Festival. Op deze zevende editie staan dit keer de oogstfeesten van het Zuidelijk Halfrond centraal. Speciaal aan deze editie is dat er voor de eerste keer unieke wijnen uit landen als Peru, Brazilië en Uruguay te proeven zijn. Dus deze keer geen Franse wijnen maar Van Franse bodem mag wel 3 x 2 entreetickets weggeven, je kan dus gratis naar dit wijnfestival.

1 zonder logo

Het Amsterdam Wine Festival vindt tweemaal per jaar plaats. Tijdens deze voorjaarseditie worden de oogstfeesten van het Zuidelijk Halfrond gevierd, wat betekent dat er wijnen uit landen als Argentinië en Brazilië ontkurkt worden, terwijl de voetjes van de vloer komen door live klanken van de Samba en Bossa Nova.

3 zonder logo

Naast dat er wijn gedronken kan worden, is er ook genoeg eten te proeven. Zo geniet je van gerechten uit het Zuidelijk Halfrond, zoals: ceviche, braai, parilla en natuurlijk oesters en kaasplanken. Van wijnleek tot -expert, voor iedereen is het Amsterdam Wine Festival een unieke beleving door de variatie aan wijnlanden en activiteiten. Dompel je bijvoorbeeld onder in de wijncultuur door te gaan druivenstampen, wijnquizzen of volg een proeverij of workshop bij een sommelier uit Peru, Zuid-Afrika of Brazilië. Dans daarna tot ’s avonds laat in de silent disco.

14 zonder logo

Kaartjes winnen voor dit spetterende wijnfestival? Geef hieronder je comment en let op!!!! geef ook de dag aan wanneer je graag wilt komen op vrij-, zater- of zondag. NIET VERGETEN!!! En misschien win jij wel die felbegeerde entreetickets. De actie loopt tot en met 12 maart. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

 

Tickets en meer info op amsterdamwinefestival.nl

7 zonder logo