Gratis kaarten voor het Wijnfestival Amsterdam

In het weekend van 20 t/m 22 maart kan je weer genieten, proosten en dansen op het Amsterdam Wine Festival. Op deze zevende editie staan dit keer de oogstfeesten van het Zuidelijk Halfrond centraal. Speciaal aan deze editie is dat er voor de eerste keer unieke wijnen uit landen als Peru, Brazilië en Uruguay te proeven zijn. Dus deze keer geen Franse wijnen maar Van Franse bodem mag wel 3 x 2 entreetickets weggeven, je kan dus gratis naar dit wijnfestival.

1 zonder logo

Het Amsterdam Wine Festival vindt tweemaal per jaar plaats. Tijdens deze voorjaarseditie worden de oogstfeesten van het Zuidelijk Halfrond gevierd, wat betekent dat er wijnen uit landen als Argentinië en Brazilië ontkurkt worden, terwijl de voetjes van de vloer komen door live klanken van de Samba en Bossa Nova.

3 zonder logo

Naast dat er wijn gedronken kan worden, is er ook genoeg eten te proeven. Zo geniet je van gerechten uit het Zuidelijk Halfrond, zoals: ceviche, braai, parilla en natuurlijk oesters en kaasplanken. Van wijnleek tot -expert, voor iedereen is het Amsterdam Wine Festival een unieke beleving door de variatie aan wijnlanden en activiteiten. Dompel je bijvoorbeeld onder in de wijncultuur door te gaan druivenstampen, wijnquizzen of volg een proeverij of workshop bij een sommelier uit Peru, Zuid-Afrika of Brazilië. Dans daarna tot ’s avonds laat in de silent disco.

14 zonder logo

Kaartjes winnen voor dit spetterende wijnfestival? Geef hieronder je comment en let op!!!! geef ook de dag aan wanneer je graag wilt komen op vrij-, zater- of zondag. NIET VERGETEN!!! En misschien win jij wel die felbegeerde entreetickets. De actie loopt tot en met 12 maart. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

 

Tickets en meer info op amsterdamwinefestival.nl

7 zonder logo

11 reacties op ‘Gratis kaarten voor het Wijnfestival Amsterdam

 1. Hi ik dacht dat ik al een reactie had gepost maar zie het niet (dus sorry als jullie die twee keer zien). Ik zou heel graag zondag met mijn vriend gaan! 🤞🤞🤞

  Geliked door 1 persoon

 2. Lijkt me super! Samen met mama, ter voorbereiding op onze reis naar Bali, waar alcohol moeilijk te verkrijgen is ;-).
  Voorkeur dag: zaterdag of zondag

  Geliked door 1 persoon

 3. Ja! Samen met mn mama :-). Ik heb haar heel wat grijze haren bezorgd dus het is pay back time. Ze kan zó genieten van een glas wijn dus lijkt me super (en al helemaal in combinatie met Amsterdam, stad waar ze 12 jaar met zo veel liefde heeft gewoond maar in ‘89 omwille vd kids is weggegaan)! Zaterdag of zondag; beiden prima!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s