Win kaartjes voor de docu-film Woman

Vanaf 12 maart is de docu-film Woman te zien in de bioscoop. Deze integer mooi gemaakte documentaire zal in veel filmhuizen al vertoond worden op Internationale Vrouwendag op 8 maart. En geheel begrijpelijk want deze film gaat alleen maar over vrouwen.

Woman is een buitengewone documentaire van de invloedrijke Franse regisseur en natuurfotograaf Yann Arthus-Bertrand, bekend van het internationale fotoproject Earth From Above en de documentaire Human. 


Woman is een intiem en divers portret van tweeduizend vrouwen uit meer dan vijftig landen. Getuigenissen van zeer verschillende vrouwen, van staatshoofden en schoonheidskoninginnen tot buschauffeurs. Een film over vrouwelijkheid en de omstandigheden voor vrouwen, die in veel delen van de wereld nog verre van ideaal zijn. De film opent de ogen over de situatie van veel vrouwen in de wereld, met thema’s als moederschap, opleiding, huwelijk, economische onafhankelijkheid, seksualiteit, menstruatie en het vrouwelijk lichaam. Met als belangrijkste vraag: wat betekent het om vrouw te zijn op deze aardbol? 
 

Wil je naar deze bijzondere film? Dat kan want Van Franse bodem mag 3 x 2 kaarten weggeven? Laat onder dit bericht je comment achter en misschien win jij wel 2 kaartje voor deze geweldig mooie docu-film. De actie duurt tot en met 11 maart 2020. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.