TV5MONDE zet Internationale Vrouwendag centraal

Zondag 8 maart is het Internationale Vrouwendag en vanwege dat feit zendt TV5MONDE  de film ‘Numéro Une’ uit. Een feministische film over de harde zakenwereld. Deze film uit 2016 gaat over Emmanuelle, een briljant ingenieur, die wordt benaderd om de leiding op zich te nemen van een groot bedrijf dat op de Parijse beurs is genoteerd. Een invloedrijk netwerk van vrouwen heeft haar ontdekt en wil haar helpen om de eerste vrouw te worden in een dergelijke functie. Maar de functie is populair en in deze mannenwereld heiligt het doel alle middelen… Zorg dat je om 21.00 uur klaar zit om deze film met Emmanuelle Devos te kunnen zien.

96087_fichier_Numero-une-1

Verder zendt TV5MONDE in de maand Maart 3 films uit van regisseuse Diane Kurys. Waaronder Après l’amour op donderdag 12 maart om 21:00.

Lola, een schrijfster, houdt van twee mannen tegelijkertijd. Ze zijn allebei getrouwd en hebben kinderen. David leeft samen met Marianne, die worstelt met de relatie van haar man en Tom weet niet of hij toe moet geven aan overspel of het comfort van zijn getrouwde leven met Elisabeth…

107049_fichier_A-la-folie-1.jpg

En À la folie op donderdag 19 maart om 21:00.

Nadat ze elkaar twee jaar niet gesproken hebben, klopt Elsa bij haar zus Alice aan. Ze heeft zojuist haar man verlaten. Terwijl Alice net met haar nieuwe liefde Franck gaat samenwonen, bemoeit Elsa zich met het leven van het stel…

Als laatste Ma mère est volle op donderdag 26 maart om 21:00

Nina is een ietwat gekke moeder, Baptiste een zoon die een beetje te wijs is. Er heerst al geruime tijd een gespannen sfeer tussen hen, maar nu maken ze zich op voor het avontuur van hun leven. Op een onwaarschijnlijke, grappige en ontroerende reis zullen ze de verloren tijd weer inhalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: