De impact van het corona-virus

Het corona-virus krijgt nu steeds meer grip op onze samenleving. Theaters en musea zijn gesloten en veel bioscopen beperken hun bezoekers. We weten niet waar het gaat eindigen maar menig Frans event zal de komende tijd waarschijnlijk niet doorgaan ondanks dat het hier op de website aangekondigd staat. Dat vinden wij natuurlijk erg jammer maar het is nogal een klus om alle gepubliceerde artikelen nu van de website te halen. We laten ze dus gewoon staan.

Om het Franse gevoel en beleving hier in Nederland toch te houden zijn er altijd nog de leuke artikelen over de Franse producten zoals Wat is charcuterie, de espadrille of de Alpine. Alle artikelen zijn te vinden onder het kopje Frans product.

Ook blijven we de artikelen de Franse muziektip van de week, Franse series op Netflix en de 5 Franse favorieten van…publiceren op de website.

Ik wens iedereen een fijn weekend en veel sterkte met deze ernstige situatie.

 

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s