French cuisine with tea proeverij op 22 maart in Leiden

French cuisine with tea
Op zondag 22 maart 2020 vanaf 12.00 tot ongeveer 14.00 uur kan je heerlijke gerechten proeven die bereid zijn met de thee van Mariage Frères uit het kookboek “French cuisine with tea”.

2f1aa75a-d262-4e07-8992-f7dfd29d2da0.jpg

Tijdens deze proeverij, bij Exclusivithee in Leiden, zullen er heerlijke gerechten geproefd kunnen worden uit het kookboek “French cuisine with tea”. In dit kookboek staan heerlijke recepten waar de thee van Mariage Frères in is verwerkt. Leer meer over de heerlijke combinaties van thee en eten. Prijs per persoon €29.95.
Meer informatie: info@exclusivithee.nl

Exclusivithee heeft nieuwe thee van Mariage Frères

Bij Exclusivithee in Leiden verkopen ze Mariage Frères thee. Met enige regelmaat wordt de collectie uitgebreid dit keer met o.a Fantôme de L’Opéra, een romantische compositie van mysterieuze groene thee met heerlijke citrus – grapefruit, citroen, sinaasappel – besprekend met gember, blauwe vlinderbloemen, granaatappel en pioenbloem blaadjes. De thee kleurt indigoblauw.

Matin Parisien, Parijs en Mariage Frères zijn samengekomen in deze prachtige thee, die voor de ochtend, middag en avond geschikt is. Deze prachtige thee is speciaal gecreëerd ter ere van Queen Elizabeth, die in 2014 Parijs bezocht. Een heerlijke zwarte thee, met buds, groene thee die een heerlijk aroma van citrusfruit, en sinaasappel & mandarijn jam heeft. Alsof je ontbijt op een heerlijk Parijs terras in de zon.

thc3a9ic3a8re-art-dc3a9co

Paris Breakfast, flamboyante thee voor bij het ontbijt. Het is een thee die gecreëerd is door de chief tea blender van Mariage Frères, een blend van prachtige zwarte & groene thee, een verleidelijk aroma van gekonfijte citrus en warme vanille..mysterieus. Savoir-faire en gastronomie ontmoeten elkaar in deze thee.

Orchidée Magique, een zijdezachte, subtiele indigo blauwe gekleurde natuurlijke thee die de smaak van orchidee heeft, sensueel, verfijnd, en onweerstaanbaar exotisch!

Aviateur, Darjeeling een uiterst pure zwarte thee met zachte florale tonen. Deze gastronomische Darjeeling combineert elegante aroma’s van Darjeeling met edele kruiden. Een prachtige thee die je meeneemt op reis, een eerbetoon aan de vliegers die op zoek zijn naar een nieuwe wereld. Een onweerstaanbare uitnodiging om te ontdekken.

Exclusivithee verkoopt ook de chocolade van Le Chocolat des Francais

Het assortiment is uitgebreid met nieuwe repen chocolade die prachtig verpakt zijn. Denk hierbij aan vrolijke afbeeldingen van Marie Antoinette of Girouette. Ook zijn er blikken met chocoladepoeder voor heerlijke chocolademelk.

7c2e484a-32b9-4cc6-93e2-0d76d06485f0.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: