Franse series op Netflix

Voor diegene die een Netflix-abonnement hebben, hebben we weer twee mooie Franse serie tips. Naast de geweldige serie Marseille met Gerard Depardieu en de spannende serie La Fôret staan er ook de series Zone Blanche (2 seizoenen van 8 afleveringen) en La Manta (6 afleveringen) op Netflix. Dat wordt bingwatchen!!

La-Mante-1.jpg

La Manta is een aanrader als je van psychologische drama houdt. De film gaat over Jeanne Deber, een seriemoordenaar die haar hulp aanbiedt bij het oplossen van moorden. Ze is opgepakt toen haar zoon 10 jaar was. Sinds die tijd hebben moeder en zoon geen contact meer. Jeanne wil alleen meewerken als haar zoon, die agent geworden is de zaak gaat leiden.

Unknown-1.jpeg

Zone Blanche is een misdaadserie over een politie-inspecteur en een excentrieke nieuwe officier van justitie die een reeks moorden onderzoeken in het afgelegen Franse dorpje Villefranche aan de rand van een bos. Jammer dat de serie nagesynchroniceerd is in het engels.

4 reacties op “Franse series op Netflix”

  1. Marseille vonden wij geweldig , la Mante ook en Zone Blanche net afgerond jammer dat het engels ingesproken is ,graag meer tips over Franse series op Netflix !

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: