Bon Dieu 2 op Netflix

Sinds januari van dit jaar staat de film Bon Dieu 2 op Netflix. Net als Bon Dieu 1 een komisch relaas over vier dochters en hun ouders Claude en Marie Verneuil. Bon Dieu 1 was na Intouchables, de bioscoophit van Frankrijk met meer dan 11 miljoen bezoekers.

Bon-Dieu-2_ps_1_jpg_sd-high.jpgIn Bon Dieu 2 willen de vier schoonzonen Rachid, David, Chao en Charles samen met hun vrouwen en kinderen Frankrijk verlaten en hun geluk in het buitenland beproeven. Claude en Marie kunnen een leven zonder hun kroost in de buurt zich niet voorstellen, dus doen ze er alles aan om hen in het land te houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: