Franse film Jonas op Netflix

Jonas is een film-drama van de Franse regisseur Christophe Charrier. We leren Jonas kennen in het heden. Hij heeft het moeilijk en is geneigd om gevechten te beginnen in de plaatselijke homobar. Zijn vriend heeft genoeg van zijn ontrouw en van het vele alcohol gebruik. De film gaat terug naar 1997, wanneer Jonas Nathan ontmoet. Op een nacht, tijdens hun eerste echte date, gebeurt er iets wat hun leven voor altijd zal veranderen.

Auteur: Mireille den Hartog

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s