Kijktip: Documentaire Niki de Saint Phalle aan Zee

Het werk van de Franse kunstenares Niki de Saint Phalle was afgelopen maanden te zien in het Museum Beelden aan Zee in Den Haag. Tot 1 maart 2020 kon iedereen de kleurrijke, uitbundig vrolijke vrouwenfiguren, de Nana’s, die dansend, springend en bruisend van energie door het leven gaan, bewonderen. Voor wie deze tentoonstelling gemist heeft kan nu kijken naar de Docu: Niki de Saint Phalle aan Zee. Veel kijkplezier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s