Frankrijk
Een reactie plaatsen

Kijktip: Documentaire Niki de Saint Phalle aan Zee

Het werk van de Franse kunstenares Niki de Saint Phalle was afgelopen maanden te zien in het Museum Beelden aan Zee in Den Haag. Tot 1 maart 2020 kon iedereen de kleurrijke, uitbundig vrolijke vrouwenfiguren, de Nana’s, die dansend, springend en bruisend van energie door het leven gaan, bewonderen. Voor wie deze tentoonstelling gemist heeft kan nu kijken naar de Docu: Niki de Saint Phalle aan Zee. Veel kijkplezier.

Gepost in: Frankrijk

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s