Nieuw boek van illustrator Perry Taylor: Planète Gascogne

Daar is ie dan! ….het vierde boek van Perry Taylor: Planète Gascogne

Het langverwachte, nieuwe boek van Perry Taylor is onlangs verschenen. Wederom een prachtige reeks humoristische tekeningen over het leven op het Franse platteland, overgoten met een subtiele dosis Britse humor.

Net als zijn boeken Petites Gasconneries, Bons Moments en Selfie Gascon, zit deze laatste uitgave weer vol met prachtige, kleurrijke, lieflijke, gedetailleerde, warme en hilarische tekeningen waar je onmiddellijk goede zin van krijgt. Een welkome afwisseling in deze tijd van mondkapjes en afstand houden.

Perry woont sinds 2004 met zijn Nederlandse vrouw Caroline in de veelzijdige streek Gascogne in Zuid-West Frankrijk, een onuitputtelijk bron voor Perry’s creatieve geest: de bastides, de lokale markten, de boeren, het culinaire, het toerisme, de sport, alles komt aan bod. Veel creaties kunnen zich trouwens ook zo maar in een andere regio van Frankrijk afspelen, zo typisch Frans.

Twee adviezen: niet onbewaakt op de koffietafel laten liggen en vooral de tijd nemen om meerdere malen door te bladeren om er zeker van te zijn dat je alle details hebt gezien.

Planète Cascogne, een boek met een glimlach en een knipoog. Bravo Perry!

Gebonden, 21cm x 21cm, 112 pagina’s in kleur.

Te verkrijgen via de webshop www.perrytaylor.fr (waar je overigens nog veel meer leuks zoals kerstkaarten tegenkomt) of bij de betere Franse kwaliteitsboekhandel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: