Frankrijk in (is) een plaatje

Bonjour dit is de rubriek Frankrijk vatten in een plaatje want Frankrijk is een plaatje. Wat is voor jou die Franse sfeer? Is dat het terras in Parijs of op het dorpsplein in een klein gehucht in de Provence. Zegt een Franse markt jou alles of zie je liever die vissershuisjes aan de zee en kan je op die manier mijmeren over La Douce France. Welk beeld brengt jou terug naar het Franse land?

Vandaag is de beurt aan Winni Wier. De redactie kreeg maar liefst 2 leuke foto’s om te plaatsen.

IMG_3766

Winne: “Het onwerkelijke licht en de gedempte tonen maken dit plein alsof je op de set van een jaren 30 film zit. De gekleurde huizen er omheen, de rust het serene .. dit is zoals ik Frankrijk ervaar en me voorstel in menig roman.

5d56efc0-cc51-4948-951d-5d42afd1da90

Winne: “Weer zo’n onwerkelijk stil dorpje midden in de Provence in het hoogseizoen.. dit pleintje met eeuwenoude bron ligt middenin het dorp en lijkt ook weer een filmset van allo allo ofzo. En de rust!!! Er zijn hier 3 restaurants en allemaal die Franse rust!! Heerlijk.”

Wil je meedoen? Dat kan. Stuur dan je naam, beeld en toelichting naar vanfransebodem@gmail.com. Wij plaatsen het dan graag op de website.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s