Filmpje Anis de Flavigny

In 2014 begon ik met de website Van Franse bodem en beschreef ik allerlei mooie Franse producten uit La Douce France. Tegenwoordig is de website het Franse platform in Nederland met alles wat er op Frans gebied gebeurt van Franse hotspots tot aan tentoonstellingen van Franse kunstenaars. Maar wat leuk blijft is het delen van allerlei leuke filmpjes over onder andere het maken van Laguiole- en Opinelmessen, Aigle regelaarzen, de Bretonse streepjes trui en nog veel meer. Voor nu Anis de Flavigny

Tips? Mail ze naar:  vanfransebodem@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s