Frankrijk
Een reactie plaatsen

Bubbels drinken op terras bij Gashouder Amsterdam

Geniet de hele zomer van een goed glas bubbels want bij elke zonnestraal wordt van woensdag tot zondag het  terras geopend en ben je welkom om in de zon te genieten van een heerlijk glas bubbels. Laat je glas floreren bij de verschillende De Venoge Champagnes. Ontdek wat Bruno-Michel en Bonnet-Ponson in petto hebben of laat je onderdompelen met een verfrissende pils, wijn of fris.

Neem je zonnebril mee want het terras wat op het zuiden staat is open van 15.00 uur tot 23.00 uur. Je vindt dit alles op het Westergasterrein bij de Gashouder in Amsterdam. Het Champagne Terras zal tot en met 30 augustus bij elke zonnestraal geopend zijn. Houd de FB pagina van Fete du Champagne in de gaten om te kijken of we open zijn!

Gepost in: Frankrijk

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s