Franse film Madre in de bioscoop

Vanaf 23 juli te zien in de bioscoop, de Spaans/Franse coproductie MADRE, een zinderende zomerthriller. Met een bekende Franse cast: Anne Consigny (Elle), Alex Brendemühl (La Prière) en Frédéric Pierrot (Hors Normes) en de film speelt zich grotendeels af aan de Franse kust.De film is geregisseerd door de Spaanse regisseur Rodrigo Sorogoyen.

Madre_Stills__Manolo_Pavon_0242_01

Madre
Tien jaar zijn verstreken sinds de Spaanse Elena haar destijds zesjarige zoon Iván voor het laatst sprak. Een verontrustend telefoontje van haar verdwaalde kind, helemaal alleen op een strand op zoek naar zijn vader. Sindsdien woont Elena op de plek waar Iván toen was, aan de Franse kust. Ze runt er een strandtent en het lijkt of ze haar leven heeft opgepakt. Ze kijkt eindelijk weer vooruit. Tot ze op een dag de Franse tiener Jean tegenkomt die haar sterk doet denken aan haar zoon.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s