Film by the Sea festival van 11-20 september met Franse films

Deze editie van het filmfestival Film by the Sea zal iets anders worden dan andere jaren vanwege de Coronamaatregelen. Maar de organisatie heeft alles op alles gezet om het punt een door te kunnen laten gaan en twee om het voor iedereen mogelijk te maken mooie (Franse) films te gaan zien.

affiche fbts klein.jpg

Deze 22e editie van Film by the Sea vindt plaats van vrijdag 11 t/m zondag 20 september in CineCity Vlissingen met een satellietprogramma bij filmtheaters door heel Zeeland, een online festivalzaal in samenwerking met de streamingdienst Picl en diverse filmvertoningen op bijzondere plaatsen zoals de Machinefabriek, de Sint Jacobskerk en de Westerscheldeferry. logo cinema

Uiteraard zijn er ook weer de nodige Franse films te zien die een competitie met elkaar aangaan onder de naam Vive le Cinéma. Franstalige films uit landen zoals Frankrijk, Canada en Zwitserland die strijden om een mooie waardering van de jury. Het logo voor deze competitie mocht ik vorig jaar ontwikkelen. Nog steeds supertrots op.

Houd de website van Film by the Sea in de gaten voor meer informatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s