Katell gaat touren met “Retour Amsterdam – Paris”

Vanaf 16 oktober 2020 gaat Katell touren door Nederland en is ze met haar nieuwe muziekprogramma “Retour Amsterdam – Paris” te horen en zien in de Nederlandse theaters. Dit keer in een akoestisch jasje! Katell laat de toeschouwer genieten van het mooiste wat Frankrijk en Nederland te bieden hebben.

​Naast prachtig eigen werk zingt Katell nummers van Franstalige grootheden als Brel, Aznavour en Piaf, maar ook Stromae. En pareltjes van Frank Boeijen, Herman van Veen, Toon Hermans en Wim Sonneveld. Vaak in een verassend, eigentijds jasje, waarbij Katell sommige van oorsprong Nederlandse nummers in het Frans zingt of juist Franse liedjes in het Nederlands uitvoert. Retour Amsterdam-Paris is als een boeiende treinreis langs de hoogtepunten van de Nederlandse en Franse cultuur. Kijk hier voor het actuele programma van Katell.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s