Gestreepte mondkapjes van Breton Stripe en WINACTIE

Het oerhollandse bedrijf Breton Stripe uit Haarlem heeft sinds kort gestreepte mondkapjes in zijn collectie. Breton Stripe voert onder andere het klassieke streepjes-shirt en allerlei gestreepte accessoires zoals sjaals en mutsen. Via een oplettende volger/lezer van mijn blog kwam ik met Breton Stripe in contact.

Ondanks dat het niet een Frans product/bedrijf is maar wel veel connectie heeft met het Franse gevoel vond ik toch dat dit bedrijf een plekje verdient op mijn blog. Helemaal nu ze de gestreepte mondkapjes voeren, hoe actueel kan je zijn en hoe snel kan je als bedrijf inspelen op de actualiteit.

Toen ze een tijdje terug begonnen met de productie van de mondkapjes moest je deze nog met een strik vastmaken. Nu zijn de mondkapjes uitgevoerd met 2 lussen die je achter je oor kan steken. Het aantal kleuren is ook uitgebreid sinds het begin. Er kwam zeer veel respons op de gestreepte mondkapjes en vooral ook vraag naar meerdere kleuren. Hoe leuk is het om een gestreept shirt aan te hebben en dan in de contrakleuren een mondkapje.

WINACTIE
Omdat ik het zo’n leuk product vind en het helemaal van nu is, mag Van Franse bodem een mondkapje weggeven. Het enig wat je maar hoeft te doen om één van de gestreepte mondkapjes zoals hierboven te winnen is hieronder, dus onder dit bericht, een reactie achter te laten. Deze winactie duurt tot en met 22 oktober 2020. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en Breton Stripes stuurt dan zo snel mogelijk het mondkapje op.

DOE MEE EN WIN!!! BONNE CHANCE