Gestreepte mondkapjes van Breton Stripe en WINACTIE

Het oerhollandse bedrijf Breton Stripe uit Haarlem heeft sinds kort gestreepte mondkapjes in zijn collectie. Breton Stripe voert onder andere het klassieke streepjes-shirt en allerlei gestreepte accessoires zoals sjaals en mutsen. Via een oplettende volger/lezer van mijn blog kwam ik met Breton Stripe in contact.

Ondanks dat het niet een Frans product/bedrijf is maar wel veel connectie heeft met het Franse gevoel vond ik toch dat dit bedrijf een plekje verdient op mijn blog. Helemaal nu ze de gestreepte mondkapjes voeren, hoe actueel kan je zijn en hoe snel kan je als bedrijf inspelen op de actualiteit.

Toen ze een tijdje terug begonnen met de productie van de mondkapjes moest je deze nog met een strik vastmaken. Nu zijn de mondkapjes uitgevoerd met 2 lussen die je achter je oor kan steken. Het aantal kleuren is ook uitgebreid sinds het begin. Er kwam zeer veel respons op de gestreepte mondkapjes en vooral ook vraag naar meerdere kleuren. Hoe leuk is het om een gestreept shirt aan te hebben en dan in de contrakleuren een mondkapje.

WINACTIE
Omdat ik het zo’n leuk product vind en het helemaal van nu is, mag Van Franse bodem een mondkapje weggeven. Het enig wat je maar hoeft te doen om één van de gestreepte mondkapjes zoals hierboven te winnen is hieronder, dus onder dit bericht, een reactie achter te laten. Deze winactie duurt tot en met 22 oktober 2020. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en Breton Stripes stuurt dan zo snel mogelijk het mondkapje op.

DOE MEE EN WIN!!! BONNE CHANCE

149 reacties

 1. Oui oui oui merci voor deze leuke winactie. Keuze v stof van het kapje maakt me niet uit, zijn allemaal orgineel en doet me wanen alsof ik op vakantie ben in Frankrijk. Ik zou het heel graag willen winnen 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Nu we allemaal aan een mondkapje moeten is het ook wel fijn dat het er een beetje leuk uitziet en laat deze Bretonse mondkapjes daar nou een voorbeeld van zijn vooral vanwege de leuke strepen en kleuren. Nu maar heel hard duimen dat je hier straks mee kan lopen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Helemaal van deze tijd, ik doe graag mee! Geen suf weggooi mondkapje, maar deze beauty op mijn gezicht. Dat maakt de hele Coronatijd toch een klein beetje fleuriger.

  Geliked door 1 persoon

 4. Deze klassieke streepjes vind ik echt top en passen leuk bij mijn kleding! Ik maak dus graag kans op zo’n leuk mondkapje van het oer-Hollandse bedrijf Breton Stripe uit Haarlem.😃💖

  Like

  • O heerlijkheden ik ben dol op de Franse Breton streep en : het kleed zo lekker af!!
   Zo leuk om de mondkap te mogen dragen want als je in het openbaar vervoer werk moet je hem vaak op en leuker hoe beter

   Geliked door 1 persoon

 5. Owww je kan er niet genoeg hebben aangezien er altijd wel een paar in de was zitten en een beetje afwisseling kwa kleur en motief is ook altijd wel fijn😀😀😀

  Geliked door 1 persoon

 6. Fashionable 👍 ik Ben risicopatiënt en draag al een mondmasker voordat het verplicht was. Een keertje een beetje stijlvoller maakt allemaal toch al wat draagbaarder👍 dus ik doe zeker mee en waag mijn kans!

  Geliked door 1 persoon

 7. Ze zijn mooi, ze zijn leuk en ook nog eens beschermend . Wat wil je nog meer. Een mondkapje natuurlijk. Geen saaie uni , maar een mooi streepje. Ziet er toch nog gezellig uit.
  Ik doe graag mee aan deze gestreepte actie.

  Geliked door 1 persoon

 8. Ze zijn leuk, die gestreepte mondkapjes …… maar ik hou niet zo van die streepjes. Op de site zag ik echter ook een mooie zwarte …. dié vind ik dan weer erg mooi.

  Geliked door 1 persoon

 9. Speciaal op zoek naar een Bretons mondkapje, heb ik jullie streepjes gevonden. Wat een leuke frisse mondkapjes. Zo kun je een verplicht mondkapje toch met plezier dragen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s