Top 10 van Franse favorieten

Toen ik begin dit jaar de nieuwe rubriek “De 5 Franse favorieten van…” begon kon ik niet bevroeden dat het zo’n succes zou worden. Menig lezer/ bezoeker van het blog maar ook ‘Franse prominenten’ zoals Michèle Lainé van Business France, Ferry van der Vliet van het grote Parijs blog of Daniëlle Wiersema van de glossy Leven in Frankrijk stuurde hun favorieten in. En het leuke van die inzendingen is dat je een indruk krijgt van iemand omdat hij of zij bepaalde favorieten heeft. Je komt te weten wat ze lekker vinden, op hun huid smeren of naar welke Franse film ze graag kijken. Waarmee ze koken en wat hun favorieten markten zijn in Parijs. Zo maar een aantal weetjes van anderen die je ontdekt door deze rubriek.

Dat de rubriek een succes is, blijkt uit het aantal shares via Facebook. Dat gebeurde bij sommige favorieten veelvuldig en bij anderen wat minder. Toch vond ik het leuk om een top 10 te maken van deze rubriek….gewoon omdat rijtjes nou eenmaal leuk zijn.

  1. De 5 Franse favorieten van Asjha (auteur en gastblogger Frankrijk.nl), 115 shares
  2. De 5 Parijse marktfavorieten van Ferry (Blogger Parijs FvdV), 80 shares
  3. De 5 Franse favorieten van Marieke (France.fr), 79 shares
  4. De 5 Franse favorieten van Darina (blog met een Franse touch), 77 shares
  5. De 5 Franse favorieten van Louis (fransamsterdam.nl), 74 shares
  6. De 5 Franse favorieten van Petra, 66 shares
  7. De 5 Franse favorieten van Willy (Business France), 60 shares
  8. De 5 Franse favorieten van Floor, 53 shares
  9. De 5 Franse favorieten van Erna, 53 shares
  10. De 5 Franse favorieten van Kiki (enviedefrance.nl), 46 shares

Wil je alle inzendingen van de Franse favorieten nog eens nalezen, klik dan hier.

Wil jij ook een keer met je Franse favorieten spullen in deze rubriek? Stuur dan een mail naar vanfransebodem@gmail.com of bel 06 1461 83 66 en laat mij weten wat jouw 4 of 5 favorieten Franse producten zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: