Frankrijk
Een reactie plaatsen

Ellen ten Damme tourt met ALLEZ-HOP

De eerdere programma’s van Ellen ten Damme Paris-Berlin en Casablanca waren een groots succes. Met de beste nummers uit deze shows heeft ze nu een nieuw programma: Allez-Hop. In deze show eert ze de topentertainers en chansonniers uit de vorige eeuw, zoals Aznavour, Piaf, Dietrich en Brecht, maar ook Josephine Baker, Natacha Atlas, Fairuz en Indila. En dit natuurlijk op de echte Ten Damme manier, dus met de nodige mystiek en passie.

Onder andere te zien op 13 november in Heerlen en 21 november in Rotterdam. Kijk voor meer info op ellentendamme.nl

Gepost in: Frankrijk

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s