Frankrijk in (is) een plaatje

Tijdens de eerste lockdown bedacht ik de rubriek Frankrijk in (is) een plaatje. Een rubriek die je even vanuit Nederland naar het Franse land voert. Een landschap, een dorpsplein, het ultieme restaurantje of het lekkere gerecht.

Wat is voor jou die Franse sfeer? Is dat het terras in Parijs of op het dorpsplein in een klein gehucht in de Provence. Zegt een Franse markt jou alles of zie je liever die vissershuisjes aan de zee en kan je op die manier mijmeren over La Douce France. Welk beeld brengt jou terug naar het Franse land? Kortom Frankrijk vatten in een plaatje.

Vandaag is de beurt aan Evelyn Groot.

Evelyn: “Wij komen al heel wat jaartjes op het prachtige eiland Ile de Ré…. en dan een lunch in St. Martin met vis!!!  Dat is voor mij France … fietsen, zon en het Franse leven.  
Genieten van het Franse leven.  J’adore! 

Wil je ook meedoen? Dat kan. Stuur dan je naam, beeld en toelichting naar vanfransebodem@gmail.com. Wij plaatsen het dan graag op de website.

Een reactie op “Frankrijk in (is) een plaatje

  1. Heerlijke herinnering en aan het eiland en zeker ook aan het restaurant waar je aan lange tafels lekkere visgerechten kunt eten , maar ja waar is het niet geweldig in Frankrijk .(weet wel een streek waar wij het niet zo leuk vonden )Bijna overal waar we zijn geweest hebben we genoten !

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s