Frankrijk
Een reactie plaatsen

Franse kerstcadeau’s

De mooiste tijd van het jaar is weer aangebroken. De kerstboom staat weer te glinsteren met zijn lichtjes. De geur van een heerlijke Boeuf Bourguignon komt uit de keuken en natuurlijk zijn er (Franse) kerstcadeau’s. Van Franse bodem heeft er een paar geselecteerd.

mediakit mei 2019.jpg

Wil je allerlei weetjes en feiten weten over producten van Franse bodem zoals de bistrostoel, het Bretonse streepjestrui, het stokbrood en de Eiffeltoren. Koop of geef dan het leuke boek 57 iconen van Franse bodem. Of ga je aankomende zomervakantie misschien naar de Gironde in Frankrijk. Dan is het boek Gironde, kust tot wijn een echte aanrader.

Leg je favorieten Franse stekkie vast op de Map poster van Place The Moment.

Lekker warm bij de open haard met een lekker kopje thee van Mariage Freres thee. Deze is samen met heerlijke badspullen te koop bij Exclusivithee.nl


Maak kennis met de glossy Leven in Frankrijk. Voor maar € 15,- heb je al een proefabonnement van 3 nummers in Nederland. Leuk om dit abonnement aan iemand cadeau te doen.

Ook leuk om te lezen en cadeau te doen is het boek van Renée Koudstaal: Leef als een Parisienne, ook als je hartstikke in Nederland bent. Een boek waar ik een kleine bijdrage aan heb mogen leveren. Samen met Renée selecteerde ik 10 geweldige Franse restaurants in Nederland.

Het Breton Stripes mondkapje is helemaal hot maar er is ook nog zoveel anders leuks, vooral gestreept, op de website van Breton Stripe te vinden.

Verder kan je bij de Franse boekhandel in Amsterdam de meest recente Franse boeken kopen of bestellen. Haal je bij de Franse slager heerlijke rillettes en bij één van deze Franse bakkers de lekkerste croissants voor eerste kerstdag. Voor het diner kan je misschien iets bestellen bij een Frans restaurant met take-way of haal je iets bij een echte ‘Franse’ èpicerie die in o.a. Haarlem en Amsterdam gevestigd is. Wil je ook nog een beetje Frans kunnen praten deze periode ga dan eens langs bij één van de Franse hotspots met een Franse eigenaar.

Gepost in: Frankrijk

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s