Coco Chanel herdacht

Volgend jaar, in 2021, is het 50 jaar geleden dat het Franse stijlicoon Coco Chanel is overleden. Daar zal zeker aandacht aan besteed worden. Het huis Chanel komt misschien wel met een nieuwe geur of tas of het iconische zwarte jurkje wordt geremaked. We gaan het afwachten. In ieder geval komt er een boek uit met de titel: Doe en denk als Coco Chanel. Vanaf 2 maart 2021 in de winkel voor 15 euro.

In het boek geschreven door vind je alle levenslessen van deze iconische modeontwerpster. Ze was niet alleen de vrouw die een moderevolutie ontketende door broeken voor vrouwen te ontwerpen, ze was ook chic, een pionier, innovatief, feministisch, stijlvol, moedig en succesvol. Ontdek hoe je de levenslessen van een van de invloedrijkste personen van de twintigste eeuw kunt toepassen in je dagelijks leven, en hoe je net zo innovatief, stijlvol, moedig en succesvol wordt als zij.