Coco Chanel herdacht

Dit jaar, in 2021, is het 50 jaar geleden dat het Franse stijlicoon Coco Chanel is overleden. Daar zal zeker aandacht aan besteed worden. Het huis Chanel komt misschien wel met een nieuwe geur of tas of het iconische zwarte jurkje wordt geremaked. We gaan het afwachten. In ieder geval is er een boek uitgekomen met de titel: Doe en denk als Coco Chanel. Vanaf deze week in de winkel voor 15 euro.

In het boek geschreven door vind je alle levenslessen van deze iconische modeontwerpster. Ze was niet alleen de vrouw die een moderevolutie ontketende door broeken voor vrouwen te ontwerpen, ze was ook chic, een pionier, innovatief, feministisch, stijlvol, moedig en succesvol. Ontdek hoe je de levenslessen van een van de invloedrijkste personen van de twintigste eeuw kunt toepassen in je dagelijks leven, en hoe je net zo innovatief, stijlvol, moedig en succesvol wordt als zij.

Eén reactie op “Coco Chanel herdacht”

  1. […] Nu we niet naar ons geliefde Frankrijk kunnen proberen we La Douce France een beetje naar Nederland te halen. Middels boeken, muziek of series op televisie.  En ik dook weer eens in mijn archief. Wat heb ik in 7 jaar tijd toch veel geschreven. Zo ging ik terug naar 5 jaar geleden, januari 2017. Toen konden we ons nog niet voorstellen in welke situatie we nu zitten. De artikelen die ik schreef gingen onder andere over Le petit robe noir van Chanel. Chanel die dit jaar 50 jaar geleden is overleden en wat waarschijnlijk wel ‘gevierd’ gaat worden. We houden je daar van op de hoogte. Er komt in ieder geval een boekje uit: Doe en denk als Coco Chanel. […]

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: