Coco Chanel herdacht

One comment

Dit jaar, in 2021, is het 50 jaar geleden dat het Franse stijlicoon Coco Chanel is overleden. Daar zal zeker aandacht aan besteed worden. Het huis Chanel komt misschien wel met een nieuwe geur of tas of het iconische zwarte jurkje wordt geremaked. We gaan het afwachten. In ieder geval is er een boek uitgekomen met de titel: Doe en denk als Coco Chanel. Vanaf deze week in de winkel voor 15 euro.

In het boek geschreven door vind je alle levenslessen van deze iconische modeontwerpster. Ze was niet alleen de vrouw die een moderevolutie ontketende door broeken voor vrouwen te ontwerpen, ze was ook chic, een pionier, innovatief, feministisch, stijlvol, moedig en succesvol. Ontdek hoe je de levenslessen van een van de invloedrijkste personen van de twintigste eeuw kunt toepassen in je dagelijks leven, en hoe je net zo innovatief, stijlvol, moedig en succesvol wordt als zij.

1 comments on “Coco Chanel herdacht”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s