Nieuwe Franse serie Lupin op Netflix

Vanaf 8 januari 2021 is op Netflix de nieuwe Franse serie Lupin met in de hoofdrol Omar Sy te zien. Omar Sy kennen we uit de film Intouchables (2011), waar hij de stoere maar vertederende verzorger in speelt. In deze serie speelt hij de goedgeklede meesterdief Arsène Lupin. Het verhaal speelt zich af in Parijs en Lupin steelt zowel spullen als menig vrouwenhart.

In een van de eerste beelden van de serie onthult Lupin dat hij een fortuin erfde, waaronder een boek dat “meer vertelt dan een verhaal”. Hiermee trekt hij je als het ware het boek en dus de serie in. Deze detectiveroman is al eerder verfilmd, maar dit is de eerste keer dat een zwarte acteur de hoofdrol vertolkt. De serie wordt al vergeleken met een soort Franse James Bond. Er zijn meesterlijke inbraken en spectaculaire achtervolgingen te zien.

KIJKEN DUS!!!!

2 reacties op “Nieuwe Franse serie Lupin op Netflix”

  1. Franse serie Lupin op Netflix krijgt tweede seizoen – Van Franse bodem Avatar

    […] Franse serie Lupin is immens populair op Netflix. Het is een top 10 hit. En omdat we allemaal zitten te smachten op […]

    Geliked door 1 persoon

  2. Franse film Police met Omar Sy te zien bij streamingsdienst Picl – Van Franse bodem Avatar

    […] je nog naar de film Police kijken met in de hoofdrol Omar Sy….goh waar kennen we die nou van (Lupin!!) In Parijs delen politieagenten Aristide en Virginie, tevens geliefden, een lange nacht met collega […]

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Welkom op Van Franse bodem, een blog over allerlei leuke dingen op Frans gebied in Nederland. Denk aan Franse producten, films, boeken, restaurants, hotspots, tentoonstellingen en allerlei andere interessante Franse (uitgaan)tips!
Geniet en kom in Franse sferen.

Franse adressen in Nederland

Abonneren

Voer je e-mailadres hieronder in om updates te ontvangen.

Prenons contact

Leven in Frankrijk, het magazine in Nederland over het Franse leven.
Franrkijkboeken.nl, de site met alle boeken die iets Frans hebben
French food stories
Alles over de Franse keuken