Frankrijk
Reactie 1

Oproep…wat zijn jouw 5 Franse muziekfavorieten

OPROEP…..voor nieuwe rubriek op www.vanfransebodem.nl “De 5 Franse muziekfavorieten van…misschien wel die van jou??? Beschrijf je 5 Franse favorieten nummers kort en zoek daar eventueel beeld bij of een youtube filmpje. Wil je meedoen aan deze rubriek mail dan naar vanfransebodem@gmail.com. In 2021 verschijnt het dan op de website. Ik ben benieuwd!

Een aantal van mijn Franse muziekfavorieten zijn:

Michel Sardou en Lara Fabian met Je vais t’aimer:
naast de fantastische zangkunsten van Michel en Lara vindt ik in deze uitvoering de band ook heel erg mooi. Ik heb zelf toen ik jong was hoorn gespeeld in een harmonie en daar doet mij dit erg aan denken. Een beetje terug in de tijd dus voor mij.

Vital et Slimane, Pas Beaux:
dit nummer wordt erg veel gedraaid bij de zender WIT FM, een zender die in de Medoc te horen is

Paris s’éveille:
In mijn eindexamenjaar ging ik naar Parijs, dit nummer werd toen in de bus gedraaid. Later draaide ik het veel in de auto op weg naar Parijs. Een topnummer waar ik erg vrolijk van word.

Gepost in: Frankrijk

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s