-Gesloten-Winactie: een Bretonse streepjestrui van Breton Stripe

winactie bretonse streepjestrui

Volgende week vrijdag 5 februari is het warmetruiendag in Nederland, een fenomeen dat ontstond in 2005 in Vlaanderen. De campagne om die dag je warme trui aan te trekken en de thermostaat een graadje lager te zetten was eerst alleen bedoelt voor scholen, gemeenten en provincies. In de loop van de jaren is iedereen mee gaan doen met deze goede actie. Dus zet vrijdag 5 februari je thermostaat een graadje lager en trek een lekkere warme trui aan. En dat kan ook nog eens in stijl en wel in een Franse look want Van Franse bodem en Breton Stripe hebben een leuke actie bedacht.

Want wat is er nou leuker dat je die dag een lekkere trui kan aantrekken met een Bretons streepje. Van het Haarlemse bedrijf Breton Stripe mag Van Franse bodem een trui weggeven ter waarde van 65,- euro. Er is een dames- of herenmodel te winnen in alle maten. Deze klassieke streepjestrui heeft een ronde hals. Het vrouwenmodel is licht getailleerd. De bovenzijde begint uni. Hij is afgewerkt in de binnenkant van de hals met een blauwe bies.
Geweldige prijs toch ? Deze wil je toch graag winnen? Wat moet je daar voor doen?

1. Volg @vanfransebodem en @bretonstripefashion op Instagram OF Facebook

2. Tag degene die deze actie niet mag missen

3. Laat een reactie achter onderaan dit artikel

Deze winactie duurt tot 1 februari 2021. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en Breton Stripe stuurt dan zo snel mogelijk de trui op. Hopen dat de trui voor vrijdag 5 februari binnen is zodat je tijdens de warme truiendag kan shinen in deze geweldige trui.

DOE MEE EN WIN!!! BONNE CHANCE

Wil je meer weten over de historie van de Bretonse streepjestrui? Lees het hier