Uit het archief van Van Franse bodem

boek Gironde kust tot wijn

Nu we niet naar ons geliefde Frankrijk kunnen proberen we La Douce France een beetje naar Nederland te halen. Middels boeken, muziek of series op televisie.  En ik dook weer eens in mijn archief. Wat heb ik in 7 jaar tijd toch veel geschreven. Zo ging ik terug naar 5 jaar geleden, januari 2017. Toen konden we ons nog niet voorstellen in welke situatie we nu zitten. De artikelen die ik schreef gingen onder andere over Le petit robe noir van Chanel. Chanel die dit jaar 50 jaar geleden is overleden en wat waarschijnlijk wel ‘gevierd’ gaat worden. We houden je daar van op de hoogte. Er komt in ieder geval een boekje uit: Doe en denk als Coco Chanel.

Ook kwam dat jaar mijn boek Gironde, kust tot wijn uit dat ik schreef in opdracht van Edicola Publishers. Nog steeds super trots op al kan er wel een hernieuwde uitgave van komen want er is ondertussen wel het een en ander verandert.

Ook publiceerde ik een artikel over het Chanson offensief. Een platform van Tess van der Zwet  voor het chanson. Ik nam contact met haar op, zij schreef een leuk stukje et voilà ik publiceerde het. Het Chansons offensief!

Verder kwam er een mooie Franse film uit en was er een leuke fototentoonstelling over Parisiennes. Onder deze link staat alles wat ik allemaal in januari 2017 heb gepubliceerd.

Volg Van Franse bodem op FB en Instagram en volg het blog voor nog meer Van Franse bodem tips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: