Tour d’amour op Valentijnsdag

Volgende week zondag is het 14 februari en dat betekent Valentijnsdag. Een mooie reden om iets liefs voor elkaar te doen. En omdat we nu niet naar Frankrijk kunnen, halen we Frankrijk naar Nederland met onder andere lekker Frans eten.

Zo kunnen we de dag starten met een heerlijk Frans ontbijt van fransontbijtopbed.nl. Wil je niet bestellen maar lekker op de vroege ochtend je verse croissants zelf halen dan kan dat uiteraard bij een van de Franse bakkers in Nederland. En wat dacht je van een lekker stuk quiche van de quicherie van De buik van Parijs in Zwolle of Lalaloes in Kampen voor de lunch. Of haal wat lekkers bij de Epicerie Jean et Marie in Amsterdam of La Station Service in Haarlem. Heerlijke patisserie is er onder andere te krijgen bij My little Patisserie in Amsterdam of kijk eens bij deze geweldige patisserie adressen in Nederland.

http://www.madamepate.nl

Een lekkere borrelplank samenstellen kan ook met bijvoorbeeld een lekkere paté of rillettes van Madame Paté, heel gemakkelijk te bestellen. Of smeuige kazen van L’Amuse. Er staan nog veel meer kaasadressen op de blog.

Als diner kan je kiezen voor een Franse take-away. De meeste Franse bistro’s, brasseries of restaurants in Nederland doen wel iets met Valentijnsdag zoals bijvoorbeeld Gare Pompidou in Woerden. Combineer dit alles met een goed glas Franse wijn en heb een mooie avond.

Om het geheel nog ‘Franser’ te maken heeft Van Franse bodem alle tot nu toe ingezonden muziekfavorieten bij elkaar gezet op Spotify. Veel luister plezier en heb een fijne dag allemaal… hoe je die ook invult.

Volg Van Franse bodem op FB en Instagram of volg het blog voor nog meer Van Franse bodem tips.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s