Gesloten-WINACTIE- nieuwste boek Ilja Gort Bed en Breakfast

Bed en Breakfast boek Ilja Gort

Wie Ilja Gort is hoef ik denk ik niemand uit te leggen, hij is wijnkasteel-eigenaar, wijnmaker, muzikant, auteur, tv-presentator en vader van Klaas. Van Franse bodem heeft, alweer een tijdje geleden, zoon Klaas een keer mogen interviewen. Toen in 2016 was volgens mij de bed en breakfast die hij nu runt samen met zijn vriendin nog niet aan de orde. Deze bed en breakfast en dan vooral de belevenissen van vriendin Meriam Last zijn de inspiratiebron geweest voor het nieuwste boek van Ilja met, hoe kan het ook anders, de titel: Bed en Breakfast.

In september vorig jaar moesten de opnames van Gort over de Grens wegens oprukkende Corona worden gestaakt. Gort trok zich daarop terug op zijn kasteel en schreef Bed en Breakfast. Het boek Bed en Breakfast is een roman waarin Ilja de smeuïge verhalen van de B&B van zoon Klaas en Meriam combineert met de hoofdpersoon uit zijn laatste boek Godendrank. Deze hoofdpersoon Abel genaamd begint samen met zijn vrouw een B&B op hun Zuid-Franse wijndomein, hetgeen leidt tot Fawlty Towers-achtige taferelen.

Geïnspireerd door zijn eigen ervaringen in de televisiewereld, schreef Gort er een cameraploeg met een dubbele agenda in, die van de B&B een reality soap wil maken, waarna Abel en Angela worden overrompeld door gasten die het bloed onder hun nagels vandaan halen. Als Abels heimelijke verzet de spuigaten uitloopt, is er geen weg terug: om hun wijndomein van de ondergang te redden moet hij in zee met een Brabantse drugsbaron. 

Van Franse bodem mag een gesigneerd exemplaar door Ilja zelf van het boek Bed en Breakfast weggeven en die kan jij dus winnen. Wat moet je doen? Je kan op 2 manieren meedoen.

1.Volg Van Franse bodem op Instagram en like de post op Instagram met het boek Bed en Breakfast.
2. Volg Van Franse bodem op Facebook en like de post op Facebook met het boek Bed en Breakfast.

Wil je extra kans maken? Tag dan iemand op Instagram of Facebook in een reactie die deze winactie niet mag missen.

DOE MEE EN MISSCHIEN WIN JIJ WEL DIT GEWELDIGE BOEK VAN ILJA GORT. BONNE CHANCE!

De winactie duurt tot en met 24 februari 2021 en de winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met Frankrijkboeken.nl en Slurp Publishers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s