OPROEP: Wat was je eerste Franse auto? (met verhaal)

Van het een komt vaak het ander. Zo heb ik vorig jaar de rubriek Franse favorieten geïntroduceerd en met succes en in december 2020 deed ik een oproep voor Franse muziekfavorieten. Ook die rubriek is erg in trek en krijg ik erg leuke reactie op. Nu kom ik met een nieuwe rubriek: Wat was je eerste Franse auto? Ik kom eigenlijk op het idee doordat als ik blogartikelen publiceer over iets met auto’s mensen vaak reageren op het artikel met hun eerste Franse auto.

Zo publiceerde ik het artikel over de 60ste verjaardag van de Renault 4L en op Facebook kreeg ik weer allerlei leuke reactie’s. En mensen delen graag hun herinneringen en verhalen over hun eerste voiture.

Dus bij deze de oproep: wat was je eerste Franse auto en heb je daar een leuk verhaal of herinnering bij en wil je dat delen via dit blog? Zo ja, stuur dan je verhaal met foto van je eerste Franse bolide naar vanfransebodem@gmail.com en ik plaats het op dit blog.

Alvast bedankt! En ik ben reuze benieuwd met wat voor verhalen jullie komen.