Frankrijk
Een reactie plaatsen

Kijktip op TV5 Monde: de film je vous trouve très beau

Na waarschijnlijk een heerlijk Valentijns diner kan je vanavond 14 februari om 21.00 uur de Franse film Je vous trouve très beau gaan kijken als je tenminste TV5 Monde kan ontvangen. Deze gaat over Aymé die zijn vrouw heeft verloren. Hij kan het verdriet aan, maar niet de werklast die nu op hem alleen neerkomt. Hij besluit dan ook om een huwelijksbureau in te schakelen. De directrice begrijpt dat zijn zoektocht niet affectief maar nuttig is en stuurt hem naar Roemenië…

De film wordt herhaald op 19 en 22 februari en is Nederlands ondertiteld.

Gepost in: Frankrijk

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s