Nieuwe Franse hotspot eetcafé Marseille Rotterdam

Je moet wel lef en durf hebben om nu in deze tijd iets nieuws te beginnen. De mannen van eetcafé Marseille hebben duidelijk ballen want sinds december 2020 hebben zij de deuren geopend van dit betaalbare en ruige zuid Frans eetcafe op de Kruiskade in Rdam. De mannen runden eerst een Indiaas restaurant maar gooiden het roer dus om om een eetcafé te beginnen met een Franse keuken.

Nu tijdens de lockdown leveren ze diner-boxen maar hebben ze ook heerlijk stokbrood van unebaquettesilvousplait.nl met onder andere pulpo confit de canard, kaas en ligre douw. Stop tijdens je dagelijkse wandeling even bij Marseille voor een vers croissantje, kop koffie of chocolademelk met slagroom of rum of allebei!

De mannen van Marseille staan te trappelen om je van dienst te zijn. Marseille is iedere donderdag t/m zondag geopend van 10.00h tot 18.00h en ieder weekend bezorgen ze de Marseille apéro en diner boxen. Kijk voor de diner boxen op de website van Eetcafé Marseille.


Eetcafé Marseille | 1e Middellandstraat 16B | Rotterdam | eetcafémarseille

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s