Peugeot krijgt nieuw logo, nou ja nieuw

We kennen denk ik allemaal wel het logo van het Franse automerk Peugeot waar de leeuw een prominente rol in speelt. En in de loop der jaren werd die leeuw de ene keer voluit gebruikt en de andere keer alleen zijn kop.

Nu komt Peugeot met een restyling van het logo uit 1960, althans dat is mijn idee. Het nieuwe merklogo geeft weer wat Peugeot betekende in het verleden, in het heden en de toekomst. De basis blijft wel de beeltenis van een leeuw. Daarmee wil Peugeot een krachtig en instinctief merk laten zien. De restyling van het logo is in de vorm van een familiewapen met de beeltenis van een leeuw en straalt op trotse wijze de waarden van het merk uit.

Hierboven de restyling van het logo van Peugeot. Wat vinden jullie van het nieuwe logo?

5 reacties op ‘Peugeot krijgt nieuw logo, nou ja nieuw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s