De eerste Franse auto van Annemieke

Van het een komt vaak het ander. Zo heb ik vorig jaar de rubriek Franse favorieten geïntroduceerd en met succes en in december 2020 deed ik een oproep voor Franse muziekfavorieten. Ook die rubriek is erg in trek. Nu komt er een nieuwe rubriek: Wat was je eerste Franse auto? Ik kwam eigenlijk op het idee doordat als ik blogartikelen publiceer over iets met auto’s mensen vaak reageren op het artikel met hun eerste Franse auto. Na de oproep Wat was je eerste Franse auto (met verhaal) kwamen er gelijk veel leuke reacties binnen waaronder deze reactie van Annemieke.

Vanaf het eerste moment was het ‘un coup de foudre’….
De Renault Twingo en ik waren de perfecte match! 
Ik heb er een aantal gehad: twee zwarte, een roze, een aqua-blauwe en mijn ultieme favorietje: de Twingo Bleu Ciel met een schitterend schuifdak zodat je al vanaf de eerste lentestralen met je koppie heerlijk in de wind reed! 
Wat was dat een heerlijk wagentje! Met een Franse sticker erop heb ik vele kilometers genoten! 

Groetjes Annemieke Jansen, Brakel

Wil jij ook met je eerste Franse auto op dit blog? En heb je daar een leuk verhaal of herinnering bij en wil je dat delen? Zo ja, stuur dan je verhaal met foto van je eerste Franse bolide naar vanfransebodem@gmail.com en ik plaats het op dit blog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s