TE KOOP: T-shirt met grafische opdruk

Geen reacties

Van Franse bodem heeft dit leuke witte t-shirt met de illustratie A la votre in de verkoop. Leuk voor dit voorjaar en de zomer op een spijkerbroek of witte jeans. Ik als vormgeefster heb een vrije interpretatie gegeven aan de tekst en de illustratie is uitgevoerd in een sierlijk lettertype.

IK DRAAG HIER EEN M

De blauwe kleur van de illustratie refereert aan de zee en geeft een beetje het vakantiegevoel wat daar bij hoort. De betekenis van de illustratie is ‘proost’. En om een proost/toost uit te brengen op dit voorjaar is het t-shirt voor 15,- euro van jou. Voor 15,- euro (inclusief verzendkosten) valt ie per post bij jou op de deurmat. Het t-shirt is te verkrijgen in de maten S, M en L.

OOK LEUK ONDER EEN JASJE

Wat moet je doen om hem bij jou thuis te krijgen?

Stort 15,- euro op NL56 INGB 0681 649828 (= rekeningnummer van mijn bedrijf UNE ontwerpstudio). Zet in de beschrijving de maat die je wilt hebben, je naam, adres + postcode en woonplaats. Ik stuur hem dan zo snel mogelijk naar je op!

Ik verstuur alleen in Nederland.

Ophalen in Leusden kan ook:

Stort dan 10,- euro op NL56 INGB 0681 649828 (= rekeningnummer van mijn bedrijf UNE ontwerpstudio). Stuur mij een mail naar vanfransebodem@gmail.com met je maat en ik leg hem voor je klaar. Via de mail maken we dan een afspraak wanneer je het shirt komt ophalen.

OP=OP!

Het shirt is van 100% katoen. Wassen op 30 graden en liefst niet in de droger.