WINACTIE boek Frankrijk Binnendoor LOIRE

Er ligt een geweldig boek bij mij op tafel gesigneerd en wel door Ruud Couwenhoven. Ik blader het boek door en lees hier en daar een stuk tekst. Kijkend naar de mooie serene vormgeving realiseer ik mij dat ik de Loire wel ken maar niet echt ken.

Ik ken de Loire van de mooie kastelen, de rivier de Loire uiteraard en de geweldige wijnen die uit deze Loire streek komen. Maar dit boek gaat verder dan dat. Er staan geweldige roadtrips in voor fiets en auto die je voeren langs wijngaarden, prachtige kastelen en steden, waar je kan heerlijk kan lunchen en overnachten. Vooral de wijnroadtrip spreekt mij erg aan en inspireert mij om zeker eens een keer te gaan doen.

Kortom een heerlijk boek om te hebben, waar je veel info en inspiratie uit kunt halen. Van Franse bodem mag 2 exemplaren van dit geweldige boek weggeven. En de boeken worden gesigneerd, dat is helemaal leuk toch? Wat moet je doen om 1 van deze 2 exemplaren te kunnen winnen.

Volg Vanfransebodem en Franrkijkbinnendoor op Instagram
Like de desbetreffende post over het boek
Tag iemand in een comment die deze winactie zeker niet mag missen

De winactie loopt tot en met 20 mei 2021. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Een reactie op “WINACTIE boek Frankrijk Binnendoor LOIRE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s