Maak je eigen unieke Frankrijk album

Wat kijk ik uit om weer naar Frankrijk te gaan. De sfeer weer voelen, het lekkere eten weer kunnen nuttigen en lekker luieren op het terras. Tijdens zo’n heerlijk verblijf maak ik altijd foto’s zoals iedereen denk ik. Maar ik doe er, naast dat ik ze op social media zet, vervolgens niet zoveel mee. Eigenlijk zou je al die mooie fotomomentjes moeten opslaan in een boek of op een kalender zodat je er naar kunt kijken en van kan genieten. Zo’n schitterend fotoboek maken kan heel gemakkelijk via de website van Fotofabriek. En ik kan het weten want ik mocht er eentje gaan maken.

Ik had natuurlijk kunnen kiezen om het album te vullen met mooie foto’s van Frankrijk maar ik vond dat het album een andere insteek moest krijgen. Het album moest een verlengstuk worden van mijn blog want zo was ik ook aan fotofabriek.nl gekomen. Fotofabriek.nl nam contact op met mij of ik een mooi album wilde samenstellen met bijvoorbeeld Franse gerechten. Een leuk idee maar Franse recepten boeken zijn er al genoeg.

Het album kreeg de titel mee Bon appétit en binnenin verzamelde ik artikelen over Frans kook- en eetgerei, Franse bakkers en delicatessen-adressen in Nederland en ook een tweetal recepten. En ik plaatste daar eigen fotografie bij. Het samenstellen van het album via de site van fotofabriek.nl gaat heel gemakkelijk. Het wijst zich allemaal vanzelf. Er is enorm veel keus, je kan kiezen uit verschillende formaten en afwerkingen, papiersoorten en kaften, achtergrondjes voor onder je foto’s en verschillende lettertypes. Je kan het album zo gek maken als je wit of juist zo rustig als je wilt. Ik kom voor de uitstraling die ik ook op mijn blog heb. Na het plaatsen van tekst en beeld stuurde ik mijn eigen gemaakt album naar fotofabriek.nl en was het wachten op het eindresultaat.

Dat wachten duurde niet lang want binnen 3 dagen lag het album bij mij in de brievenbus en wat zag het er prachtig uit. Het album heeft een mooie hardcover, het schutblad is van mat papier en het binnenwerk is gedrukt op glanzend papier waardoor de foto’s nog mooier en beter uitkomen. Kortom ik ben reuze blij met het resultaat en het album zal een mooi plekje krijgen op mijn Franrkijkboeken-plank.

Dus ga je dit jaar naar Frankrijk of een ander mooi land en je maakt de nodige foto’s die de moeite waard zijn om in een album te plaatsen dan zou ik zeggen doe dat via fotofabriek.nl. Je kunt ook je mooiste foto op een mok bedrukken of maak van je mooiste beelden een kalender. Het kan allemaal. Kijk voor inspiratie en nog meer leuke ideeën op fotofabriek.nl.

`

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s