Frankrijk
Een reactie plaatsen

Franse serie Lupin komt met seizoen 3

Deel 2 van de populaire Franse serie Lupin staat nog niet zolang gepubliceerd op Netflix of er gonzen al geluiden over seizoen 3. Gezien het feit dat in deel 2 Assane zijn eigen leven op het spel moet zetten, is dat een spannende voorzet voor de verhaallijn in deel 3. Een releasedatum voor deel 3 is er nog niet, maar in Frankrijk gonst ‘het vroege najaar’ als start van de opnamen.

Gepost in: Frankrijk

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s