Winactie kaartjes Franse film Envole moi

Vanaf 22 juli is de bijzondere Franse film Envole Moi te zien in de bioscoop. Envole moi is een hartverwarmende Franse komedie over de bijzondere vriendschap tussen twee jongens die beide levens voorgoed verandert. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Het leven is voor de 25-jarige Thomas (Victor Belmondo, ja ja de kleinzoon van de grote Franse acteur Jean Paul Belmondo) één groot feest zonder consequenties. Voor zijn vader, de hartchirurg dokter Reinhard (Gérard Lanvin) is de maat vol. Hij dwingt Thomas om de zorg op zich te nemen voor één van zijn jonge patiënten. Marcus is twaalf jaar oud en hij woont alleen bij zijn moeder. Sinds zijn geboorte lijdt hij aan een ernstige hartziekte en zijn leven bestaat uit naar school gaan en regelmatige ziekenhuisopnames. De twee jongens met totaal verschillende levens ontwikkelen een unieke vriendschap die hun levens voor altijd verandert.

Van Franse bodem mag op deze heugelijke dag 2 x 2 kaartjes weggeven voor deze bijzondere film. Wil je ze winnen? Laat dan onder dit artikel je reactie achter waarom je de kaartjes zou willen winnen en misschien zit jij wel op 22 juli of daarna in de bioscoop te kijken naar Envole moi. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. De actie duurt tot 20 juli 2021.

14 reacties op “Winactie kaartjes Franse film Envole moi”

 1. Het lijkt me heerlijk om weer eens een Franse film te zien.
  Goed voor het bijhouden van mijn Franse taalles en als voorproefje voor wanneer we in augustus naar la douce France gaan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik zou supergraag deze kaartjes winnen. Op 16 juli kom ik terug uit la douce France. Ik zou daarom het vakantiegevoel nog even willen vasthouden 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. Samen met mijn zus Ellen Tiggelman heb ik meerder cursussen Frans gevolgd. Om deze prachtige taal een beetje bij te houden gaan we af en toe naar een Franse film. En hopen binnenkort weer eens een tripje dagen naar ons geliefde ‘Paris’ te kunnen maken.

  Like

 4. Pourquoi? Omdat ik graag Franse films kijk, naar Franse muziek luister (oud én nieuw), en me in moet houden om me er niet mee te bemoeien als ik Fransen om me heen hoor die de weg zoeken oid. Francofiel? Fransofiel, dat wél 🙂

  Geliked door 1 persoon

 5. Gave winactie! Mijn dochter en ik zijn gek op Franse films! Zij beheerst de taal wel, en heeft Frans altijd als keuzevakken gevolgd op school, zo leuk vond ze het! Ik maak graag kans op de kaartjes!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: