Pop-up bar Piquette Amsterdam

Een heuse wijnmakerij in de hoofdstad? Jazeker dat is Chateau Amsterdam. De druiven groeien in landen zoals Frankrijk, Duitsland en Italië. Wanneer ze rijp zijn komen ze naar de hoofdstad en daar maken ze er wijn van. Dit leuke, toch ook wel een beetje Franse bedrijf heeft nu ook een andere leuke Franse hotspot in Amsterdam namelijk Bar Piquette. Aan de andere kant van het IJ tegenover het Centraal station van Amsterdam vind je dit aangename stekkie.

Het drankje Piquette is geen echte wijn want het wordt niet gemaakt van de druiven maar van de schillen. Het is dus eigenlijk een verboden drank en mag zeker geen wijn heten. Om het drankje uit de vergetelheid te halen begonnen de mensen van Chateau Amsterdam samen met de mannen van Tosti Horeca de bar Piquette en gingen ze het drankje maken.

Samen met heerlijke Franse hapjes die allemaal ook nog eens in een Franse sfeer worden geserveerd waan je je aan de kade van het IJ even in La Douce France.

Eén reactie op “Pop-up bar Piquette Amsterdam”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: