Win kaarten voor de Franse film Eiffel

Vanaf 28 oktober is de romantische film Eiffel te zien in de bioscoop. Een waargebeurd verhaal over de liefde tussen twee mensen die de Parijse skyline voor altijd heeft veranderd. En voor deze film mag Van Franse bodem 2 x 2 kaarten weggeven.


Na het succesvol afronden van de bouw aan het Vrijheidsbeeld ligt de wereld aan de voeten van ingenieur Gustave Eiffel. De Franse overheid vraagt hem om een spectaculair nieuw ontwerp te maken waarmee Frankrijk hoge ogen zal gooien op de Wereldtentoonstelling van Parijs in 1889. Eiffel houdt zich echter liever bezig met het ontwerpen van de metro dan dat hij geïnteresseerd is in dit nieuwe project. Alles verandert wanneer zijn pad kruist met een mysterieuze vrouw uit zijn verleden. De lang verloren en verboden passie tussen de twee inspireert Eiffel om de wereldberoemde Eiffel toren te ontwerpen.

De hoofdrollen in Eiffel worden vertolkt door Romain Duris en Emma MacKay (Sex Education).

Van Franse bodem mag 2 x 2 kaartjes weggeven voor deze film. Wil je kans maken op deze kaartjes? Laat dan een reactie achter onder dit bericht en vertel wie je graag zou willen meenemen. Veel succes.

De winactie duurt tot en met 8 september 2021 (de releasedag van de film is 28 oktober). De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

56 reacties

 1. Ik zou het leuk vinden om kaartjes te winnen, om samen met mijn collega Joyce, die per 1 september met pensioen gaat te gaan kijken. We hebben 42 jaar samen gewerkt. Veel lief en leed gedeeld. Zij heeft een huisje in Frankrijk en heeft , samen met jou, mijn liefde voor alles wat Frans is bij mij aan doen wakkeren .

  Geliked door 1 persoon

 2. Het zou geweldig zijn om met mijn zus Ellen naar deze film te gaan. Wij hebben vele taalcursussen Frans gevolgd bij de VU met bijbehorende reisjes naar Paris. Mooie herinneringen aan. Om de taal proberen te onderhouden gaan we af en toe naar een Franse film.
  Deze is wel heel toepasselijk!

  Geliked door 1 persoon

  • Ik zou ze graag winnen voor Anneke mijn collega Frans met wie ik ongeveer 25 jaar geweldig heb samengewerkt: ze was vakgroepvoorzitter en ik kon altijd op haar rekenen. Samen hebben we perfecte PTA’s voor de eindexamenklasssen gemaakt, proefwerken voor alle klassen van de school samengesteld, een superTaaldorp opgezet…
   Helaas gaat ze in oktober stoppen met werken.
   Ik ga haar zo missen!

   Geliked door 1 persoon

 3. Heel graag! Met mijn collega Nathalie (allebei docent Frans), als verrassing! Ze vroeg me van de week nog mee naar een Franse film, maar ik kon helaas niet. Het zou superleuk zijn om haar te verrassen met een bezoek aan deze film!

  Geliked door 1 persoon

 4. ik zou dit graag willen winnen voor mijn zus en schoonbroer dat zijn namelijk echte francofielen en zij hebben een zwaar autistische zoon en kunnen dus niet veel weg en zodoende zou ik graag deze kaartjes voor hun winnen zodat ze even een verzetje hebben

  Geliked door 1 persoon

 5. Wat een sympathieke actie!

  Ik neem graag mijn moeder mee. Ze is jaren geleden voor het laatst in Parijs geweest. Haar man/mijn vader is 7 jaar geleden overleden. Als echte francofielen gingen wij bijna altijd naar Frankrijk op vakantie. Dat zal de reden zijn geweest waarom ik Frans heb gestudeerd. Fantastisch land, prachtige taal en magnifieke cultuur. On croise les doigts! Un grand merci à l’avance!

  Geliked door 1 persoon

 6. Leuk! Ben alweer veeel te lang niet in de bioscoop geweest 😊 Dan een fijne Franse film, maakt het helemaal leuk als ik dan per ongeluk 2 kaartjes zou winnen 🤞

  Geliked door 1 persoon

 7. Heel graag zou ik samen met mijn vriendin naar deze film gaan. Jaren terug zijn we een paar dagen naar Parijs geweest en daar hebben we mooie herinneringen aan over gehouden. De Eiffeltoren heeft ook veel indruk gemaakt. Het vakantiegevoel komt vast weer naar boven als we de film beelden zien en de sfeer proeven

  Geliked door 1 persoon

 8. Met mijn dochter. Toen ze nog op de basisschool zat kreeg ze als extra uitdaging Frans van een oud-lerares Frans. Kortom, ze spreekt al jaren beter Frans dan de rest van het huishouden. We houden beide van romantische films dus ik weet zeker dat ik haar hier heel erg mee kan verrassen.

  Like

 9. Ik wil deze film graag met mijn man zien. Wij hebben met onze kinderen een keer gegeten in het restaurant op de Eifeltoren. Een prachtig uitzicht. Heel bijzonder.

  Wij houden van alles wat Frans is. Films, series, het eten, de wijn, prachtige steden, stranden, natuur, eilandjes, fijne campings…. Frankrijk heeft voor ons écht alles.

  Geliked door 1 persoon

 10. Binnenkort samen met mijn lieve vriendin een lang weekend naar Parijs, met deze kaarten kunnen we dan vast al even goed in de stemming komen! 😉
  Sowieso is het nu al bijna 2 jaar geleden dat we samen naar de bioscoop zijn geweest dus dubbelfeest!

  Hopen op een heel klein gelukje!

  Geliked door 1 persoon

 11. Ik zou er heel graag heen willen met mijn beste vriendin die single is en na een reeks mislukte tinder-dates zo’n beetje alle hoop op de liefde heeft opgegeven. Ok, ik overdrijf misschien, maar ze heeft geen zin meer in daten en ik wil haar laten zien dat het absoluut de moeite waard is omdat als het eenmaal raak is en de klik er is, de liefde je leven zo veel mooier kan maken. Wie weet spot ze wel live in de bios een leuke jongen 😉

  Like

 12. Mijn dochter is bijna klaar met haar studie Frans en kan wel een duwtje in de rug gebruiken. De laatste loodjes wegen het zwaarst en ze heeft het(dit zijn haar eigen woorden) momenteel tres difficile 😉 Dus hoe leuk zou het zijn dat ik haar hiermee kan verrassen! Ik gun het haar enorm na een paar jaar van hard werken. We doen graag mee!

  Like

 13. Het lijkt me een hele mooie film! Ik ga met mijn man. Wij hebben ons eigen romantische verhaal over de Eiffeltoren, ik ben in het restaurant ten huwelijk gevraagd.

  Geliked door 1 persoon

 14. Wat een leuke actie!

  Ik ga in het voorjaar met mijn oudste dochter naar Parijs (haar eerste keer). Dit als afsluiting van de basisschool. Eigenlijk zouden we deze zomer gegaan zijn (maar ja, iets met corona ;)). Als we de kaartjes winnen vindt dochterlief het vast niet erg dat het uitgesteld is, voorpret met deze film is super natuurlijk :D!

  Geliked door 1 persoon

 15. Goedenavond,

  Veel liefhebbers wat begrijpelijk is natuurlijk, ik zou mijn moeder uit vragen voor een middagje bioscoop. Misschien niet zo romantisch als met mijn lief maar zeker gewaardeerd door moeder.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s