Win kaarten voor de Franse film Eiffel

Vanaf 28 oktober is de romantische film Eiffel te zien in de bioscoop. Een waargebeurd verhaal over de liefde tussen twee mensen die de Parijse skyline voor altijd heeft veranderd. En voor deze film mag Van Franse bodem 2 x 2 kaarten weggeven.


Na het succesvol afronden van de bouw aan het Vrijheidsbeeld ligt de wereld aan de voeten van ingenieur Gustave Eiffel. De Franse overheid vraagt hem om een spectaculair nieuw ontwerp te maken waarmee Frankrijk hoge ogen zal gooien op de Wereldtentoonstelling van Parijs in 1889. Eiffel houdt zich echter liever bezig met het ontwerpen van de metro dan dat hij geïnteresseerd is in dit nieuwe project. Alles verandert wanneer zijn pad kruist met een mysterieuze vrouw uit zijn verleden. De lang verloren en verboden passie tussen de twee inspireert Eiffel om de wereldberoemde Eiffel toren te ontwerpen.

De hoofdrollen in Eiffel worden vertolkt door Romain Duris en Emma MacKay (Sex Education).

Van Franse bodem mag 2 x 2 kaartjes weggeven voor deze film. Wil je kans maken op deze kaartjes? Laat dan een reactie achter onder dit bericht en vertel wie je graag zou willen meenemen. Veel succes.

De winactie duurt tot en met 8 september 2021 (de releasedag van de film is 28 oktober). De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

56 reacties

  1. Et bien, j aimerai bien y aller avec Matteo qui est italien.J’aimerai me replonger dans cette ambiance d’époque.Ik spreek ook nederlands:).Merci 🙂

    Like

  2. Helaas niet naar Frankrijk gekunt dit jaar maar wil graag een goede vriend in het (franse) zonnetje zetten die een zwaar jaar heeft gehad met een avondje uit naar deze film.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s