(Frans) Nieuws, Eten en drinken, Frankrijk, Franse hotspots in Nederland
Reactie 1

Franse hotspot Brasserie De Canette in Heemstede

Sinds afgelopen voorjaar is er in Heemstede een nieuwe Franse hotspot bij gekomen namelijk Brasserie De Canette met een verbluffend mooi interieur. Op de kaart staan gerechten als escargots, bouillabaisse, côte de boeuf en warme madeleines.

De Canette werkt graag met lokale producten en leveranciers. Zo hebben ze bijvoorbeeld aankomend seizoen Côte de boeuf met pommes duchesse, bospeen en beurre de Paris op de kaart staan. Wat helemaal leuk is, is dat de brasserie beschikt over een dry aged meat cabinet dat staat opgesteld achter de bar.

Het interieur is helemaal van deze tijd en werd ook verzorgd door locals. Zo is er een levensgrote muurschildering te aanschouwen. Maar ook buiten kan je goed vertoeven op het grote terras. Kortom weer een mooie Franse hotspot erbij in Nederland waar je zowel heerlijk kunt eten maar ook gewoon gezellig een drankje kan doen zowel binnen als buiten. Je kan er al vanaf 9.00 uur terecht voor een heerlijk ontbijt met onder andere een pain au chocolat. Vanaf 12.00 uur serveren ze de lunch die naadloos overgaat in het borreluur waarna je vanaf 17.30 uur kunt aanschuiven voor een geweldig diner. En dat alles met een Franse touch.

Kijk voor meer info en hun menu op de website van Brasserie De Canette: brasseriedecanette.nl

door

Grafisch vormgever en eigenaar van www.vanfransebodem.nl. Een website over alles wat er op Frans gebied gebeurt in Nederland zoals Franse hotspots, Franse films, tentoonstellingen, Franse boeken en events. Je vindt het op Van Franse bodem. Auteur van de boeken: 57 'iconen' van Franse bodem, Cahier de France en Gironde, kust tot wijn.

1 reactie

  1. Pingback: Bijna 80 formidabele ‘Franse’ restaurants in Nederland | Van Franse bodem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s