Monsieur en Madame Siroop vieren 5-jarig bestaan met leuke WINACTIE

Deze maand vieren Monsieur en Madame Siroop van delekkerstesiroop.nl hun vijfjarig bestaan. Gerrit, voor velen beter bekend als Monsieur Siroop: ´Ik zie ons destijds nog wegrijden, bij het Franse familiebedrijf Vedrenne, met 24 rammelende flessen limonadesiroop in onze kofferbak. Iedereen verklaarde ons voor gek. Maar wij vonden de limonadesiropen gewoon zó ontzettend lekker.´ In Nederland vonden de flessen hun bestemming niet alleen in de eigen koelkast, maar ook in die van familie, vrienden en kennissen. En daar ging het eigenlijk al mis.

Jolanda oftewel Madame Siroop: ´We kregen vraag of we nog meer flessen en ook andere smaken konden gaan halen. Nu vijf jaar later kunnen we zeggen, het hek ging toen al van de dam. Omdat we het leuk vonden, maakten we onze Facebookpagina en website met webshop aan onder de naam delekkerstesiroop.nl. En niet veel later hadden we onze eerste bestelling. We wisten nog niet eens hoe we de fles moesten versturen, dus zijn we ´m maar gaan brengen’.

Van het één kwam het ander, Monsieur en Madame Siroop werden met de lekkerste siropen gevraagd voor de opening van L’Échappée Belle (L’ Échappée Belle…een stukje Frankrijk in Amsterdam | Van Franse bodem), het Franse ‘Maison’ op de Amsterdamse Spiegelgracht 2a, waar het stel diabolo’s (red. Franse priklimonade met limonadesiroop) aan onder andere journalist en tv-presentator Philip Freriks serveerde. Daarnaast waren ze bij de opening van een boetiekje in ‘Oud-west’, de Franse weken van een Frans automerk, ‘cateraar’ bij een kunstevenement en 0.0’ers op een Beaujolais primeuravond. Afgelopen weekend stonden ze als testpannellid voor aardbeienlimonadesiroop in de zaterdagbijlage van het AD. Je vindt de twee enthousiaste ‘limonadiers’ verder op allerlei leuke markten en fairs in het hele land. ‘Waar het ons leuk lijkt, daar gaan we naartoe. En inmiddels hebben we niet alleen Nederlandse klanten, maar weet men ons ook in België en Duitsland te vinden’, aldus Gerrit. ‘We hebben nog leuke, nieuwe plannen genoeg, dus volg ons gerust!’.

In vijf jaar tijd is het assortiment behoorlijk uitgebreid. In de webshop delekkerstesiroop.nl/store van Monsieur en Madame Siroop vind je inmiddels meer dan 70 verschillende smaken en variëteiten. Ze hebben allemaal één ding gemeen. Ze zijn gemaakt volgens traditioneel recept, zonder onnodige toevoegingen. Zodat de limonades en siropen smaken, zoals ze horen te smaken, naar het allerbeste van het Franse land!

Wie jarig is trakteert natuurlijk. Van Franse bodem mag een lekkere fles koffie- of limonadesiroop naar keuze weggeven en die kan jij dus winnen. Wat moet je hiervoor doen? Je kunt op 2 manieren meedoen.

  1. Volg Van Franse bodem en monsieur_en_madame_siroop op Instagram en like de post op Instagram over deze winactie
  2. Volg Van Franse bodem en MonsieurenMadameSiroop op Facebook en like de post op Facebook over deze winactie

Wil je extra kans maken? Tag dan iemand op Instagram of Facebook in een reactie die deze winactie niet mag missen.

DOE MEE EN MISSCHIEN WIN JIJ WEL EEN HEERLIJKE FLES LIMONADESIROOP. BONNE CHANCE!

De winactie duurt tot en met 30 september 2021 en de winnaar krijgt persoonlijk bericht.

5 reacties op ‘Monsieur en Madame Siroop vieren 5-jarig bestaan met leuke WINACTIE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s