Brocante markt Montmartre Doesburg

In de Hanzestad Doesburg is op zondag 14 november een gezellige brocante markt met live muziek. Kom naar de LOC 17 aan Turfhaven 1 en snuif de Franse sfeer op en snuffel tussen de Franse brocante met op de achtergrond Franse muziek. Deze laatste editie van de Montmartre markten is te bezoeken vanaf 11.00 uur en duurt tot 16.30 uur. Er zijn kramen met Frans gerelateerde producten zoals wijn, kaas en noten. Daarnaast is er antiek, brocante, kunst, curiosa en boeken. Franse muziek omlijst de markt. De toegang is gratis.

Brocantemarkt Montmartre | LOC 17 | Turfhaven 1 | Doesburg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: