Bonne Maman adventskalender-actie

Ze zijn er weer, die leuke, aantrekkelijke en verleidelijke adventskalenders van allerlei mooie merken van Franse bodem. Eentje die er altijd uitspringt is toch wel die van Bonne Maman. In deze bijzondere adventskalender zitten namelijk 23 kleine potjes met aparte jamsmaken die je ontdekt op het moment als je een deurtje open doet.

Met de rijk versierde adventskalender van Bonne Maman kan je aftellen vanaf 1 december tot aan kerst. De tekening op de doos straalt helemaal kerstsfeer uit en er zitten leuke details in. Aan de binnen kant van elk deurtje prijkt dan ook nog eens een kerstig-plaatje.

Open vanaf 1 december elke dag een vakje en ontdek een unieke Bonne Maman jamsmaak! De kalender bevat 25 deurtjes met daarachter 23 exclusieve Bonne Maman smaken en 2 extra verrassingen. Te leuk toch?


En nog leuker is dat je nu via Van Franse bodem de verzendkosten gratis krijgt. Wat moet je daarvoor doen. Ga naar de e- boutique van bonnemaman.nl plaats je bestelling en gebruik de code ADVENTFREE bij het afrekenen voor gratis verzending. Of ga rechtstreeks naar bonnemaman.nl/advent-kalender-2021 bestel die leuke adventskalender en plaatst bij het afrekenen de code ADVENTFREE en je betaalt geen verzendkosten.

Heel veel plezier met je aankoop en /of adventskalender van Bonne Maman.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s