Adventskalenders Mariage Frères en Le Chocolat des Français

Wat is het toch altijd een leuke tijd zo voor de feestdagen met al die mooie adventskalenders die er op de markt komen. Ook veel producten van Franse bodem hebben hun eigen adventskalender denk bijvoorbeeld aan de grote merken als Chanel en Dior. Maar ook de wat kleinere merken hebben hun eigen verrassingskalender. Het Franse theemerk Mariage Frères en het chocolademerk Le Chocolat des Français hebben ieder hun eigen luikjesdoos gemaakt. Met kleine thee- en chocoladeverrassingen erin. De kalenders zijn te verkrijgen via Exclusivithee in Leiden. Ze kosten 54,95 per stuk (Mariage Frères) en 29,95 per stuk (Le Chocolat des Français).

De Noël Haute Couture Calendrier van Mariage Frères bevat 25 unieke smaken. Elke dag kun je aftellen onder het genot van een heerlijke thee van Mariage Frères.. ontdek nieuwe smaken en theesoorten. De groene kalender is uitgevoerd in prachtig groen en goud.

Le Chocolat des Francais heeft dit jaar weer allerlei leuke en lekkere chocoladerepen, ballen, christmas crackers, en kalenders voor kerst gemaakt. De chocolade kerstkalender en de rest van de items hebben illustraties die gebaseerd zijn op allerlei beroemde schilderijen.

Wil je zo’n mooie adventskalender bel of mail dan naar Exclusivithee.

En dan hebben natuurlijk ook nog de leuke adventskalender van Bonne Maman. Via Van Franse bodem kan je de verzendkosten gratis krijgen. Wat moet je daarvoor doen? Ga naar bonnemaman.nl/advent-kalender-2021 bestel die leuke adventskalender en plaatst bij het afrekenen de code ADVENTFREE en je betaalt geen verzendkosten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: