Amsterdam Wine Festival 25 t/m 28 november

We hebben er 2 jaar op moeten wachten maar het Amsterdam Wine Festival in de Westergasfabriek is terug. De flessen wijn van voornamelijk het noordelijk halfrond liggen te wachten om ontkurkt te worden. Want vanaf donderdag 25 t/m zondag 28 november is het dan eindelijk weer tijd om de oogstfeesten te vieren. Die dagen zijn er meer dan 300 verschillende wijnen open, zijn er workshops, een grote wijnquiz, staan er foodtrucks met allerlei heerlijkheden, maken top chefs de heerlijkste gerechten en kan je zelf druiven gaan stampen.

Ook zijn er wijnboeren aanwezig uit het noordelijk halfrond en om er helemaal een feestje van te maken, er kan gedanst worden want er spelen leuke bands en dj’s. Kortom genoeg elementen om je even onder te dompelen in dit mega winefestival.


Donderdag 25 november en vrijdag 26 november open van 15:00 – 01:00 uur, zaterdag 27 november en zondag 28 november open vanaf 13:00 – 01:00 uur, Locatie Westergasfabriek in Amsterdam. Ticketverkoop is al begonnen en het gaat hard met de kaarten van 11,50. Zaterdag en vrijdag zijn al uitverkocht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: